Luova lava

Kesällä 2022 Keski-Pohjanmaan Nuorisoseura järjestää yhteistyössä paikallisseurojensa kanssa Luova lava -leirejä 7-13 -vuotiaille lapsille. 

25.7.-29.7.2022 Luova lava -päiväleiri

Salonkylän Nuorisoseuralla. 

Kuvia ja kuulumisia kesän leireiltä!

6.-10.6. Päiväleiri Ullavan Ylikylän Nuorisoseuralla.

Kesäkuun ensimmäisellä viikolla Ullavassa päiväleirille osallistui 12 lasta! 

Viisi touhukasta päivää Ullavassa nuorten ohjaajien vetämänä!

Toiminnanohjaajan tehtävä oli huolehtia, että kaikki toimii eikä kenelläkään ole nälkä. Kesäohjaajamme Sina Roinesalo vastasi leirin ohjelmasta yhdessä paikallisten nuorten apuohjaajien kanssa. Reippaat leiriläiset antoivat luovuutensa kukkia muun muassa yhteistä näytöstä ja sanomalehteä toteutettaessa. Leikkiä, laulua, luovuutta, tanssia, näyttelemistä, piirtämistä, askartelua, leipomista, järjestelyä, ryhmätyötä, kisailua, suunnittelua, harjoittelua, jännitystä ja itsensä ylittämistä!

Kiitokset kaikille sekä kiitokset yhteistyöstä Ullavan Ylikylän Nuorisoseura!

13.-17.6. Päiväleiri Kokkolassa Isojärven Nuorisotalolla.

Kokkolan Luova lava -päiväleiriltä touhukkaiden lasten ja reippaiden apuohjaajien ei tullut tylsää! Saatiin muun muassa oppia, että luovuuttaa voi harrastaa monella tapaa! Se voi ilmetä kukkina letissä tai yhteisessä aamutuokiossa pohtiessamme sitä, mitä kaikkea pahviputkilla voikaan touhuta. Lisäksi leikittiin, laulettiin, tanssittiin, pelattiin, kisailtiin ja askarreltiin. Perjantain Hetki Taiteilijana -näytökseen saatiin aikaiseksi monipuolinen esitys, joka sisälsi muun muassa tanssia, kuppikonsertin, vitsejä, kolmiulotteisen taideteoksen sekä rosvonäytelmän!