Luova lava -toiminta

Kesällä 2023 Keski-Pohjanmaan Nuorisoseura järjestää yhteistyössä paikallisseurojensa kanssa Luova lava -leirejä seuraavasti: 10-13 -vuotiaille Savelassa, Ylivieskan Nuorisoseuralla viikolla 24 ja 7-13 -vuotiaille lapsille Sievinkylän Nuorisoseuralla Sievissä viikolla 26. Leireillä touhutaan yhdessä rennon tekemisen, näytelmä- ja teatteriharjoitteiden parissa, tanssitaan, leikitään, liikutaan ja opetellaan ryhmätyötaitoja. Leirien aikana leiriläisille tarjotaan lämmin ateria ja heidät on vakuutettu.
Leirin ohjaajina toimivat Keski-Pohjanmaan Nuorisoseuran ohjaajat sekä paikalliset apuohjaajat.

12.6.-16.6.2023

Luova lava -päiväleiri

Ylivieskan Nuorisoseuralla, Savelassa. 

26.6.-30.6.2023

Luova lava -päiväleiri

Sievinkylän Nuorisoseuralla, Sievissä. 

Kuvia ja kuulumisia kesän 2022 leireiltä!

6.-10.6. Päiväleiri Ullavan Ylikylän Nuorisoseuralla.

Kesäkuun ensimmäisellä viikolla Ullavassa päiväleirille osallistui 12 lasta! 

Viisi touhukasta päivää Ullavassa nuorten ohjaajien vetämänä!

Toiminnanohjaajan tehtävä oli huolehtia, että kaikki toimii eikä kenelläkään ole nälkä. Kesäohjaajamme Sina Roinesalo vastasi leirin ohjelmasta yhdessä paikallisten nuorten apuohjaajien kanssa. Reippaat leiriläiset antoivat luovuutensa kukkia muun muassa yhteistä näytöstä ja sanomalehteä toteutettaessa. Leikkiä, laulua, luovuutta, tanssia, näyttelemistä, piirtämistä, askartelua, leipomista, järjestelyä, ryhmätyötä, kisailua, suunnittelua, harjoittelua, jännitystä ja itsensä ylittämistä!

Kiitokset kaikille sekä kiitokset yhteistyöstä Ullavan Ylikylän Nuorisoseura!

13.-17.6. Päiväleiri Kokkolassa Isojärven Nuorisotalolla.

Kokkolan Luova lava -päiväleiriltä touhukkaiden lasten ja reippaiden apuohjaajien kanssa ei tullut tylsää! Saatiin muun muassa oppia, että luovuutta voi harrastaa monella tapaa! Se voi ilmetä kukkina letissä tai yhteisessä aamutuokiossa pohtiessamme sitä, mitä kaikkea pahviputkilla voikaan touhuta. Lisäksi leikittiin, laulettiin, tanssittiin, pelattiin, kisailtiin ja askarreltiin. Perjantain Hetki Taiteilijana -näytökseen saatiin aikaiseksi monipuolinen esitys, joka sisälsi muun muassa tanssia, kuppikonsertin, vitsejä, kolmiulotteisen taideteoksen sekä rosvonäytelmän!