Seurojen toiminta

Sivua päivitetään pian.

  • TANSSI
  • TEATTERI
  • MUSIIKKI
  • LIIKUNTA

Ullavan Ylikylän Nuorisoseurassa toimii vuonna 2009 perustettu näytelmäryhmä Teatteri Pystymehtä. Ryhmä toimii Kokkolan seudun opiston kurssina. Ryhmää on sen perustamisesta saakka ohjannut Katja Hakala. Teatteri Pystymehtä palkittiin valtakunnallisella vuoden teatteriteko-palkinnolla ja Esko-patsaalla vuonna 2011.
Lisätietoja: https://www.facebook.com/Pystymehta/

Salonkylän Nuorisoseurassa Kaustisella toimii näytelmäryhmä Salonkylän Näyttelijät. Nuorisoseura on järjestänyt kesäteatteria menestyksekkäästi jo  yhdeksän vuoden ajan. Ryhmä toimii Perhonjokilaakson kansalaisopiston kurssina. Teatteriharrastuksella on seurassa pitkä historia ja vuonna 2014 Salonkylän Nuorisoseura palkittiin teatterityön ansiokkaasta uudelleen käynnistämisestä valtakunnallisella teatteriteko-palkinnolla ja Esko-patsaalla. Kaudella 2019-2020 ryhmää ohjaa Kai-Eerik Känsälä. Lisätietoja: https://www.facebook.com/salonkylannuorisoseura/

Vetelin Pulkkisen Nuorisoseura on käynnistämässä uutta näytelmäryhmää syksyllä 2019. Ryhmä toteutetaan Perhonjokilaakson kansalaisopiston kurssina, mikäli osallistujamäärä on riittävä.
Lisätietoja: https://opistopalvelut.fi/perhonjokilaakso/course.php?l=fi&t=2117

Alaviirteen Nuorisoseura Lohtajalla suunnittelee näytelmätoiminnan käynnistämistä