Eero Syrjänen show & Mopomiitti Kälviällä 13.5.2023!

Keski-Pohjanmaan Nuorisoseura ry järjestää yhdessä kälviäläisten nuorten ja yhteistyötahojensa kanssa ”mopomiitin”, jonka yhteydessä myös stunt-kuski Eero Syrjäsen ajonäytös sekä mopojen arvostelukilpailu lauantaina 13.5.2023 klo 17:00-20:00 Kälviällä osoitteessa Uusi Teollisuustie 4, 68300 Kälviä. Tapahtuman idea on lähtöisin nuorilta ja he osallistuvat aktiivisesti tapahtuman suunnitteluun, valmisteluihin ja toteutukseen.  


Eero Syrjänen on turkulainen stunt-kuski, joka esiintyy ja jakaa videoitaan sosiaalisessa mediassa, missä hänellä on kymmeniä tuhansia seuraajia. Tapahtumaan odotetaan saapuvaksi ainakin noin 200-300 nuorta.  


Mopojen arvostelukilpailussa Syrjänen arvostelee osallistujien mopoja ja haastattelee niiden omistajia, minkä perusteella hän valitsee esimerkiksi minteimmän, rumimman ja omaperäisimmän menopelin. Lisäksi kaikkein pisimmän matkan päästä saapunut osallistuja palkitaan "Teräspakara" -palkinnolla. Arvostelukilpailuun tulee ilmoittautua ennakkoon viestillä Instagramissa tai numeroon 0443425220. Viestiin osallistujan etu- ja sukunimi sekä puhelinnumero. 


Järjestäjätaho Keski-Pohjanmaan Nuorisoseura vastaa tapahtuman organisoinnista ja hallinnosta. Tapahtuma on osa Aluehallintoviraston rahoittamaa maakunnallista Real life link-hanketta, jonka tarkoituksena on lisätä nuorten osallisuutta. 


Tapahtuman toteuttamisen ovat mahdollistaneet sponsoroinnin tai yhteistyön merkeissä seuraavat tahot:


Alaviirteen Nuorisoseura ry

Autoliike Kaarax Oy

CAP-Autokoulu

Ekokuljetus JNH Oy

Keski-Pohjanmaan Moottorikerho ry

KIP Service

Kokkolan Urheiluautoilijat ry

Kokkolan Tarvikekeskus Oy

Kokkolan Varaosakeskus Oy

Kokkolan Moottorihiomo

KonekariKuljetus Oy

Kälviän Lions Club

Kälviän Vapaaehtoinen Palokunta ry

K-Market Kälviä

Pekan Pizza

SH Sound's

Team Herlevi

Terveyshoitola Johanna

Välikylän Nuorisoseurajonnak