Nuorisoseuratoimintaa Keski-Pohjanmaalla!

Keski-Pohjanmaan Nuorisoseura toimii paikallisten nuorisoseurojen tukena Keski-Pohjanmaan alueella. Seurojen välistä yhteistyötä kehitettiin v. 2019-2020 KPNS Kehittämishankkeessa. 

Pitkäjänteinen ja tavoitteellinen hanketyö tuotti tulosta; paikallisseurojen tilannetiedot ja rekisterit saatettiin ajan tasalle, yhteys keskusseuraan saatiin aktivoitua ja vuonna 2021 keskusseura pääsi jälleen palaamaan valtionavun piiriin. Tämä mahdollisti osa-aikaisen toiminnanohjaajan palkkaamisen elokussa 2021. Tehtävään valittiin kälviäläinen Jonna Kastell-Klapuri. Koulutukseltaan hän on BBA-tradenomi sekä yhteisöpedagogi/kirkon nuorisotyönohjaaja. Toistaiseksi toiminnanohjaaja työskentelee kotitoimistostaan käsin. Toiminnanohjaajan yhteystiedot löydät täältä.

Keskusseura vuokraa omistamiaan kansallispukuja, joista tarkemmin tietoa täällä. Tällä hetkellä keskusseuralla ei ole varsinaisia omia toimitiloja, mutta keskusseuran arkisto ja postilokero sijaitsevat Kaustisella osoitteessa Siltatie 20, 69600 Kaustinen.

Alueemme harrastusaloja ovat tanssi, teatteri, musiikki ja liikunta eri muodoissa. Lisätietoa paikallistenseurojen toiminnasta löydät Jäsenseurat -välilehdeltä. 

Onko sinulla ideoita toimintaan? Ota rohkeasti yhteyttä!